Прескокнете до главната содржина

Вашата една и единствена NFC дигитална визит-картичка.

Достапно за сите нови корисници на годишни планови.

Дигитална визит-картичка со NFC
 • Лично
  Претходно конфигуриран

  Нема потреба да се конфигурира. Само допрете и одете.

 • Лична дигитална визит-картичка
  Дел од годишните планови

  Достапно со годишните планови.

 • Конфигуриран
  Претходно конфигуриран

  Нема потреба да се конфигурира. Само допрете и одете.

 • Пренасочи врски
  Пренасочувања

  Пренасочете ја чешмата на друга врска. Толку едноставно.

Земете ја вашата NFC бизнис картичка сега!

Одете PRO на годишен план и добијте го целиот ваш бизнис дигитален.