Прескокнете до главната содржина

#1 Линк во градител на веб-страници на Bio.

Никогаш не користете или плаќајте за повеќе алатки. Врска во Био + Објавување + Блог + Билтен + NFC картичка.

Повеќе од 10,000 корисници користат Feedlink.

Заменете ги алатките со еден градител на веб-страници

Зошто на сопствениците на мали бизниси им е потребен подобар сет на алатки за веб-градење?

Малите бизниси без комплетни создавачи на веб-страници протекуваат пари:

 • Изгубено време: Префрлување помеѓу алатки кои не се интегрираат.
 • Преплатување: Платете 5 пати повеќе за да користите повеќе алатки за истото.
 • Ниска продуктивност: Рачно повторување на задачите.

Решението? Консолидирај 5 алатки во една платформа.

Поставете домен за врска, изградете лична веб-страница, поврзете се во био-страница или започнете блог и билтен.
Сите на едно место и во секунди.↘

Линк во креатор на био-страница

Алатка #1: Најдобар во класата Линк во био билдер

Конечно! Претворете ги следбениците во клиенти.

Никогаш не барајте друга прва страница за мобилни телефони за вашата врска за социјалните медиуми во биос. Feedlink е преполн со се што ви треба за да ги претворите следбениците во клиенти.

Истражете ја врската во био ↗

испратете билтен со вашите најнови објави на Инстаграм и ТикТок

Алатка #2: е-Билтен

Заштедете драгоцено време за креирање и автоматско испраќање билтени.

Билтен кој автоматски се креира сам со генерирање на вашите објави и блогови на социјалните мрежи. Треба само да го дефинирате времето во неделата кога треба да започне да објавува. Спомнавме дека се е автоматски?!

 • објави на TikTok
 • Објави на Инстаграм
 • Најнови објави на блогот

Истражете го билтенот ↗

Алатка за блогирање

Алатка #3: Блогирање

Отворањето блог никогаш не било полесно. Благодарение на вештачката интелигенција.

Ова не е само блог, туку алатка со целосен круг што можете да ја користите за објавување блог пост, собирање претплатници, дистрибуција преку билтен и социјални медиуми. Плус, пишувате побрзо со вградениот асистент за пишување со вештачка интелигенција.

Истражете го блогирањето ↗

Алатка за закажување на Инстаграм

Алатка #4: Објавување на социјалните мрежи

Закажете ги објавите на Инстаграм и објавувајте брзо со вграден генератор на натписи со вештачка интелигенција.

Планирајте го распоредот на социјалните мрежи и напишете подобри титлови со бесплатен генератор на титли на Инстаграм.

Истражете го распоредот ↗

Дигитална визит-картичка со NFC

Алатка #5: NFC бизнис картичка

Твојата нова дигитална бизнис картичка.

Нема повеќе принтање на визит картички.

Користи ја модерната NFC технологија и со еден клик сподели ги твоите контакт информации.

Бесплатно во годишни планови.

Заштедете со консолидирање на алатките во една врска во био и градител на веб-страници

Колку ве чини неконсолидирањето?

2024 година е година на ефикасност и Feedlink ќе го направи токму тоа – ќе заштедите илјадници $$$$ користејќи само една платформа за сите алатки за вашето дигитално присуство.

Обидете се со Feedlink сега ↗

Повеќе карактеристики

Повеќе од link-in-bio.
Комплетна онлајн алатка за мали бизниси.

 • Стилови

  Користи различни стилови за уникатен дизајн.

 • Икони на социјални мрежи

  Бло со икони за социјалните медиуми и линкови до сите твои социјални профили.

 • Видео блок

  Прикажи блок со Vimeo или YouTube видеа.

 • Блок за емаил

  Собирај емаил адреси од твоите претплатници.

 • Позадини

  Промени ја бојата или сликата на позадината на вебсајтот.

 • Custom CSS

  Користи Custom CSS за да го прилагодиш изгледот на целата страница.

 • Дизајн теми

  Користи претходно дефинирани теми со цел брз и лесен дизајн.

 • Блок EmbedForms

  Креирај сопствени формулари со EmbedForms бесплатно.

 • Линк групи

  Направи групи од линкови и категории за полесна навигација.

 • Организација на линкови

  Автоматски закажи приказ на линкови.

 • Стилови на линкови

  Промени ги стиловите на линкови, додади слика, опис или икона.

 • Бесплатен SSL сертификат

  Сите ваши .link страници ќе имаат стандарден SSL сертификат кој е бесплатен.

Успешна приказна

„Фидлинк е неверојатен. Одлична услуга за клиенти. Ми се допаѓа како тие допираат до вас ако имате какви било грижи или прашања. Го сакам искуството на интерфејсот на нивната веб-страница. Многу лесен за користење и претплатата е многу буџетска. Ја препорачувам оваа врска во био веб-страницата! “

Прочитајте ја успешната приказна ↗

 

Џејмс Преглед Feedlink сведоштво

Твојот нов целосен вебсајт. Регистрирај се денес.

.link домен за 1 година бесплатно. Обновувајте за 15$ секоја наредна година.

Ви треба поголем план? Разговарај со тимот за продажба.

 • Бесплатно

  Засекогаш бесплатен план.

  $0

  месечно

  Најави се бесплатно

  • 1 .линк домен
  • 1 страница
  • 0 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување на социјални мрежи (5 објави месечно)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Основна аналитика
  • е-Билтен,
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • ПРО

  За професионалци.

  $6

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 1 страница
  • 1 социјална мрежа
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување на Инстаграм (30 објави месечно)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • Бизнис

  За бизниси.

  $19

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 3 страници
  • 3 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување (60 објави)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • Агенција

  За поголеми агенции.

  $29

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 9 страници
  • 9 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување (150 објави)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање

Дали имаш прашања?