Прескокнете до главната содржина

Март на дневник за промени: Нови функции за блогирање

Овие нови функции ќе ви помогнат да ја пренамените содржината што веќе ја имате на LinkedIn, да користите вештачка интелигенција за да ви помогне да пишувате побрзо и да ја дистрибуирате преку е-пошта.

Никола Бојков Објавено од Никола Бојков во Нови функции 2 мин читање

Нови карактеристики на маршот за Feedlink Link во Био

Креирање на блог со Feedlink станува многу полесен и поефикасен.

Сите ние пишуваме блогови, но користењето на Feedlink како сопственик на мал бизнис ќе го трансформира начинот на кој пишувате, дистрибуирате и го развивате вашиот блог.

Главниот фокус на овие нови функции е да ви помогнат да ја пренамените содржината што веќе ја имате на LinkedIn, да користите вештачка интелигенција за да ви помогне да пишувате побрзо и да ја дистрибуирате содржината испраќајќи ја преку е-пошта или објавувајќи веднаш на Instagram - сè на едно место.

Еве што има ново:

Претворете ги објавите на LinkedIn во блогови

Оваа функција ја користи содржината што е веќе објавена на страницата на вашата компанија на LinkedIn, што ја прави ризница за пренамена на содржината. За бизнисите кои активно споделуваат ажурирања, настани или фотографии од лансирање производи на LinkedIn, оваа алатка го поедноставува процесот на збогатување на вашиот блог со таа содржина.

Тоа е особено корисно за демонстрирање на мисловно лидерство, подобрување на оптимизацијата на вашата веб-локација со свежа содржина и обезбедување поголема вредност за читателите на вашите блогови без дополнителен напор вообичаено поврзан со креирањето содржина.

Испратете блогови по е-пошта

Способноста веднаш да се испрати е-пошта на вашиот блог до претплатниците по објавувањето го рационализира процесот на дистрибуција на содржина.

Оваа функција ја елиминира потребата од посебна алатка за е-пошта маркетинг, заштедувајќи време и ресурси. Идеален е за да ја задржите вашата публика ангажирана со најновите ажурирања, делови од мисловно лидерство или информации за производите, осигурувајќи дека вашата содржина ќе стигне до вашата публика навремено.

Соберете претплатници за е-пошта во објавите на блогот

Претплата за билтен преку е-пошта за блогови

Интегрирањето на блок за претплата на е-пошта директно во објавите на вашите блогови нуди беспрекорен начин да ја зголемите вашата листа на претплатници. Оваа алатка е непроценлива за привлекување на интересот на читателите кои наоѓаат вредност во вашата содржина, овозможувајќи ви да го проширите вашиот досег и да изградите посветена публика.

Негувате лојална заедница околу вашата содржина со ангажирање на овие претплатници со нови објави на блогови.

Помош за пишување со вештачка интелигенција

Асистент за пишување блог со вештачка интелигенција

За креаторите на содржини кои се стремат кон совршенство во нивното пишување, оваа функција со помош на вештачка интелигенција ја подобрува граматиката и формулацијата на речениците. Тоа е заштеда на време за професионалци кои сакаат да произведат висококвалитетна содржина без дополнителни трошоци за други алатки за пишување со вештачка интелигенција. Оваа функција поддржува одржување на постојано присуство на интернет без грешки, што е од клучно значење за кредибилитетот на брендот и довербата на читателите.

Порта за претплата преку е-пошта за да се заклучи ексклузивната содржина на блогот

Заклучете ја содржината со е-пошта

Подобрете ја ексклузивноста на вашиот блог и растот на претплатниците со нашата функција за претплата за е-пошта. Пред да пристапат до одредени блог постови, читателите наидуваат на барање да се претплатат на вашата листа на е-пошта.

Оваа функција ја претвора вашата вредна содржина во моќна алатка за зголемување на претплатите на е-пошта, овозможувајќи ви директно да се вклучите со вашата публика и да ѝ понудите поприспособена, висококвалитетна содржина.


Секоја од овие карактеристики се справува со специфичните предизвици со кои се соочуваат креаторите на содржини и продавачите, нудејќи решенија кои го рационализираат процесот на блогирање, го подобруваат квалитетот на содржината и го подобруваат ангажманот на публиката.

Со користење на овие алатки, бизнисите можат ефикасно да го прошират својот дигитален отпечаток, да го зајакнат идентитетот на нивниот бренд и да поттикнат посилни врски со својата публика.

Достапно за сите наши PRO корисници!

ЛИНК ВО БИО АЛАТКАТА

Пријавете се за Feedlink

Консолидирајте ги трошоците и користете една алатка за врска во био, објавување на Инстаграм, билтен и многу повеќе.


Ви треба функција?

Слободно можете да Контактирајте не и побарајте функција за вашата врска во био-страницата.


Објавено од Никола Бојков

Ко-основач на Feedlink, помагајќи им на малите бизниси лесно да го градат своето онлајн присуство, да се вклучат со својата публика и да го развијат својот бизнис.

Поврзани Мислења