Прескокнете до главната содржина

LinkedIn Feed, RSS Feed, Background Pattern, Download Contacts и повеќе

Отворање на LinkedIn Feed, блок за контакти, нови дизајни на обрасци во заднина и многу повеќе за вашата врска во био-страницата.

Никола Бојков Објавено од Никола Бојков во Нови функции 1 мин читање

Февруари промени

Ја започнавме годината со многу нови функции, вклучително и многу кул дизајни и блокови што ќе го направат вашиот линк во био страната поефективен.

Еве што има ново:

Прикажи го твојот LinkedIn Feed.

Со едноставна интеграција со вашата страница на LinkedIn, овој блок ќе ги повлече вашите најнови објави на LinkedIn во вашата страница со Feedlink. Ова значи дека секогаш ќе ги имате најновите ажурирања од LinkedIn на вашата страница.

Вградување на теми.

Ова е нов блок што ќе им овозможи на корисниците да залепат врска од Теми и прикаже Теми пост на линкот во био страната.

Тоа е многу корисно во случај да имате подолга објава која содржи слики или видеа што сакате да ги прикажете на страницата Feedlink и да допрете до поголема публика.

Вметнете теми на Feedlink

Контакт блок.

Размената на детали за контакт, особено на мобилен телефон, може да биде многу фрустрирачка - одзема време и може да резултира со грешки. Блокот Контакт го решава ова со едноставно копче Преземи кое ќе ги преземе деталите за контакт на телефонот на вашиот контакт.

Прикажи RSS фид.

Едноставно залепете ја URL-то од RSS-фидот на вашиот блог и сите ваши најнови објави ќе се појават на страницата, со лајк на оригиналниот блог.

На овој начин, сè уште ќе имате едно место за прикажување на сите ваши врски за вашите следбеници на социјалните медиуми.

Вметнете RSS довод во врската во био-страницата

Споделете ги објавите на блогот во Билтенот.

Автоматски. Ова значи дека секој пат кога објавувате објава на блог на Feeflink во ќе се појавува во вашиот Билтен и ќе се поврзе до вашите објави на блог. Сето ова без потреба од уредување на билтенот и додавање текст и линкови до вашите блогови.

Синхронизирајте ги објавите на блогот во вашиот билтен

Нови поставки за дизајн: обрасци во заднина

Направете ја вашата страница со Feedlink уникатна со нови поставки за промена на позадината во интересна шема. Дизајните што можете да ги изберете сега се следниве:

Модели на позадина

Достапно за сите наши PRO корисници!

ЛИНК ВО БИО АЛАТКАТА

Пријавете се за Feedlink

Консолидирајте ги трошоците и користете една алатка за врска во био, објавување на Инстаграм, билтен и многу повеќе.


Ви треба функција?

Слободно можете да Контактирајте не и побарајте функција за вашата врска во био-страницата.


Објавено од Никола Бојков

Ко-основач на Feedlink, помагајќи им на малите бизниси лесно да го градат своето онлајн присуство, да се вклучат со својата публика и да го развијат својот бизнис.