Прескокнете до главната содржина

Како Feedlink му помага на Џејмс да ги промовира своите спонзори

Прочитајте како Џејмс Ривју ја користи врската со Feedlink во био-страницата за да прикаже сè што отпакил и прегледал и да стекне нови соработници.

Никола Бојков Објавено од Никола Бојков во Успешна приказна 1 мин читање

Џејмс преглед за успешна приказна

Разговаравме со Џејмс, корисник на Feedlink, кој беше љубезен да го сподели своето искуство со користење на врска во био-страницата и придобивките што ги нуди.

Џејмс е креатор на содржина кој управува Џејмс Преглед, центар за секакви работи, игри и технологија! Тој ја користи страницата Feedlink за да прикаже сè што одкутирал и прегледал. Оваа страница е одлична и за стекнување на нови соработници кои можат директно да контактираат со него и да побараат соработка.

За што е вашата страница?

Техника, преглед и дебоксирање

Тој го користи своето прилагоден домен за врски да го воспостави својот бренд и да ги навигира клиентите до неговата страница Feedlink со брендиран домен.

Проверете: www.jamesreview.link

Пример за домен за приспособена врска во YouTube

Каков вид на бизнис водите?

Создавач на содржина

Како да го продадам мојот бренд на спонзори на мојот пазар.

Како овие предизвици влијаеја на вашиот ангажман со вашата публика или следбеници?

Довербата на моите гледачи дали сум легален или не.

Според вашето искуство, која е најголемата придобивка за вас да имате био алатка со мастило?

Ангажман на моите гледачи и пазар. Многу од моите гледачи ќе помислат дека сум легален и многумина ќе купуваат производи од мојата поврзана врска поради мојата врска во био.

Еве како Џејмс ја користи својата страница со Feedlink:

Feedlink е неверојатен. Одлична услуга за клиенти. Ми се допаѓа како тие допираат до вас ако имате какви било грижи или прашања. Го сакам искуството на интерфејсот на нивната веб-страница. Многу лесен за користење и претплатата е многу буџетска. Ја препорачувам оваа врска во био веб-страницата!

Да, јас би! 100% јас би.

Линк во креатор на био-страница

Пријавете се за Feedlink – најдобрата врска во био алатката на пазарот.


Објавено од Никола Бојков

Ко-основач на Feedlink, помагајќи им на малите бизниси лесно да го градат своето онлајн присуство, да се вклучат со својата публика и да го развијат својот бизнис.