Прескокнете до главната содржина

Вметнете ги темите за објавување на врската во Био страницата

Вметнете ги објавите Threads на вашата врска во био-страницата со Feedlink. Зголемете го постоечкиот дофат на вашите објави со леснотија. Пробај сега!

Никола Бојков Објавено од Никола Бојков во Нови функции 2 мин читање

Како да ги вградите објавите на теми во врска во страницата во Био

Threads (новата апликација за јавни конверзии на Instagram) достигна огромна популарност во изминатите шест месеци, а сега корисниците бараат алатки за зголемување на досегот на нивните објави на Инстаграм.

Способноста да се вгради објава Threads како што правите со вградување на X објави (Tweets) или објави на Instagram е еден од најдобрите начини да се зголеми дофатот на содржината објавена на Threads.

Што се мислења со теми?

Нишки се објавите што ги објавувате на новата апликација Instagram за јавни разговори наречени Threads.

Овие објави се многу слични на објавите X (поранешен Твитер) и може да вклучуваат текст, видео, слика или повеќе слики во рингишпил.

Кога вградувате Threads, тие обично се појавуваат на веб-локација, а целата содржина има врска до оригиналната нишка на апликацијата Threads.

Feedlink започна со поддршка на Threads и им овозможува на корисниците да додаваат која било објава на Threads на нивната страница Link in Bio.

Сега можете да го направите ова со само копирање/залепување на URL-адресата за објавување на теми на страницата.

Еве ги чекорите за вградување на теми во врската во био-страницата:

 1. Одете во вашата објава Threads и копирајте ја URL-то од лентата на прелистувачот. На пример - https://www.threads.net/@embedsocial/post/C2xNsXTCkqV
 2. Пријавете се за бесплатна сметка на Feedlink.
 3. Одете до уредникот на страницата Feedlink, кликнете Истражи и изберете Нишки.
  Додадете ја објавата на теми во врската во био-страницата
 4. Ќе се појави блок каде што можете да го залепите URL-то на темата.
  Залепете URL-адреса од објавата на Теми на страницата со Feedlink
 5. Објавата Threads веднаш ќе се појави на страницата.

Еве преглед на чекорите:

Тоа е тоа. Супер лесно и брзо.

Зошто треба да вградите теми?

Ако пребарувате низ некои од барањата на луѓето, можеби ќе откриете дека главното барање е способноста да се вградат трендовски теми на веб-локации или објави на блог слични на објавите на X (Твитер).

Барање од корисник да ги вгради објавите на теми

Накратко, еве зошто треба да размислите за вметнување на објави на Threads на вашата врска во веб-страницата на био:

 • Динамична содржина што привлекува внимание: Врската во био-страниците често може да се чувствува статична. Embedding Threads внесува доза дискусии и ажурирања во реално време, што ја прави вашата страница попривлечна и подинамична.
 • Покажете го вашиот социјален доказ: Дозволете посетителите да видат вистински разговори што се случуваат околу вас на Нишки. Ова додава кредибилитет и социјален доказ, покажувајќи дека активно комуницирате со вашата публика.
 • Привлечете целни следбеници: Истакнете специфични дискусии за теми релевантни за вашата ниша, привлекувајќи посетители кои искрено ги споделуваат вашите интереси и имаат поголема веројатност да ве следат на двете платформи.

Наполнете го вашето присуство во Threads.

 • Возете го сообраќајот од вашата врска со био: Секое око што ги гледа вашите вградени теми е потенцијален нов следбеник на платформата. Тоа е беспрекорен начин да го проширите вашиот досег и заедница.
 • Курирајте го најдоброто од вашите нишки: Изберете конкретни објави или дискусии кои совршено го претставуваат вашиот бренд и вредности, давајќи им на посетителите куриран поглед на вашиот онлајн идентитет.
 • Останете поврзани во движење: Линк во био-страниците често се пристапува од мобилни уреди, што ги прави вградените нишки веднаш достапни каде и да е вашата публика.

Дополнителни поволности:

 • Промовирајте производи или услуги: Стратешки инкорпорирајте дискусии кои нагласуваат конкретни понуди за суптилно да ги водат посетителите кон конверзија.
 • Искра разговори на вашиот линк во био: Охрабрете ги коментарите и одговорите на вашите вградени теми, поттикнувајќи го ангажманот директно на вашата био-страница.
 • Секогаш останете релевантни: Брзата природа на нишките гарантира дека вашата врска во био секогаш е свежа и ажурирана со актуелните трендови и дискусии.
Вградете ја апликацијата Instagram Threads

Вметнете ги објавите на темите во вашата врска во био страница


Објавено од Никола Бојков

Ко-основач на Feedlink, помагајќи им на малите бизниси лесно да го градат своето онлајн присуство, да се вклучат со својата публика и да го развијат својот бизнис.