Прескокнете до главната содржина

Нов веб решение за мали бизниси

Комплетен онлајн пакет за дигитално присуство – содржи лична .link микро веб-страница, интуитивна платформа за блогирање, планирање на објави на социјални мрежи и автоматизирани електронски билтени. Наменето за потребите на сопствениците на мали бизниси.

Дали сте заинтересирани за месечни пакети? Повеќе детали подолу ↘

Годишен ПРО план

За сопственици на мали бизниси. Специјална понуда.

$59

годишно.

Купи сега ↗

 • 1 .линк домен
 • 1 страница
 • 1 социјална мрежа
 • RSS
 • Инстаграм содржини
 • Фид на компанијата LinkedIn
 • Неограничени линкови
 • Билтен
 • Блог
 • Инстаграм објави (30)
 • Прилагодувања
 • Дизајни
 • Основна аналитика

Твојот нов целосен вебсајт. Регистрирај се денес.

.link домен за 1 година бесплатно. Обновувајте за 15$ секоја наредна година.

Ви треба поголем план? Разговарај со тимот за продажба.

 • Бесплатно

  Засекогаш бесплатен план.

  $0

  месечно

  Најави се бесплатно

  • 1 .линк домен
  • 1 страница
  • 0 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување на социјални мрежи (5 објави месечно)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Основна аналитика
  • е-Билтен,
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • ПРО

  За професионалци.

  $6

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 1 страница
  • 1 социјална мрежа
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување на Инстаграм (30 објави месечно)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • Бизнис

  За бизниси.

  $19

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 3 страници
  • 3 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување (60 објави)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • Агенција

  За поголеми агенции.

  $29

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 9 страници
  • 9 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување (150 објави)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање

Повеќе од 10,000 корисници користат Feedlink.

Дали имаш прашања?

 

 • Конфигуриран
  Постојани ажурирања.

  Вклучени се сите нови функции.

 • Лично
  Бесплатен хостинг.

  Никогаш не помислувајте на хостирање.

 • Лична дигитална визит-картичка
  Посветена поддршка.

  Не се потребни вештини за кодирање.

 • Парите назад
  100% рефундирање.

  Гарантирано враќање на парите.

Побарај го твојот .link домен и изгради комплетен вебсајт. Брзо и лесно.

Ти треба целосно веб решение за мал бизнис или едоставен вебсајт? Со Feedlink направи повеќе.