Прескокнете до главната содржина

Feedlink PRO вклучува бесплатно Поврзете домен за една година.

Пријавете се за планот на Feedlink и започнете бесплатен пробен период за да го добиете доменот за бесплатна врска.


Зошто да добивате домени за поврзување со Feedlink?

Feedlink е тука за да им помогне на малите бизниси, инфлуенсерите и креаторите како вас да добијат кул домен за врски што вреска „вие“. И погоди што? Добивате бесплатен хостинг и SSL, плус бесплатен домен за врски за цела година!

 • Бидете уникатни

  Истакнете се со доменот за врски што одговара на вашата атмосфера. Без разлика дали тоа е за вашата биографија на Инстаграм или веб-локација за мал бизнис, вашата врска треба да ја раскаже вашата приказна.

 • Веб-страница + домен? Лесно-Писи

  Тука не е потребна техничка диплома. Поставувањето е едноставно како да го изберете вашето име и да притиснете „оди“. Пренесувањето на вашиот домен е исто така лесно.

 • 1 година бесплатно. Шшшш.

  Првата година е на нас. Да, ваш сопствен домен за врски, бесплатна регистрација за една година. Да.. бесплатно е една година.

 • Здрав и жив

  Безбедноста не е премиум карактеристика; тоа е стандард. Со SSL шифрирање од највисоко ниво, вашата страница не е само убава; исто така е безбедно.

Повеќе од 10,000 корисници користат Feedlink.

Feedlink PRO со бесплатен .link домен за 1 година

Username.link е вашиот нов начин да ги поврзете сите ваши дигитални точки на едно единствено место – кое е во ваша сопственост. Направете ја вашата социјална страница со личен домен .link токму сега.

Побарајте го вашиот домен за врска ↗

Поврзете ја вашата врска во био-страницата со бесплатен домен .link

Изградете го вашиот .link домен со целосна веб-локација линк-во-био.

 • Претходно изградени шаблони и поставки за прилагодување.
 • Автоматски билтен за социјалните медиуми.
 • Објавување на Инстаграм и Гугл.

Видете ги сите карактеристики ↗

врска во прилагодување на био блокови

Дизајн

Започни со уникатен дизајн

Повеќе од 40 темплејти за брзо и лесно креирање на твојата нова вебстрана.

Чекори за регистрација на доменот за врска.

постави домен feed.link

Наши корисници

 • 10.000+ корисници, сопственици на мали бизниси, агенции и креатори ширум светот.

 • Ја сакам услугата досега. Брзо е и изгледа добро.

  Дарвин Бонила, директор за маркетинг.

Успешна приказна

„Фидлинк е неверојатен. Одлична услуга за клиенти. Ми се допаѓа како тие допираат до вас ако имате какви било грижи или прашања. Го сакам искуството на интерфејсот на нивната веб-страница. Многу лесен за користење и претплатата е многу буџетска. Ја препорачувам оваа врска во био веб-страницата! “

Прочитајте ја успешната приказна ↗

 

Џејмс Преглед Feedlink сведоштво

Твојот нов целосен вебсајт. Регистрирај се денес.

.link домен за 1 година бесплатно. Обновувајте за 15$ секоја наредна година.

Ви треба поголем план? Разговарај со тимот за продажба.

 • Бесплатно

  Засекогаш бесплатен план.

  $0

  месечно

  Најави се бесплатно

  • 1 .линк домен
  • 1 страница
  • 0 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување на социјални мрежи (5 објави месечно)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Основна аналитика
  • е-Билтен,
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • ПРО

  За професионалци.

  $6

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 1 страница
  • 1 социјална мрежа
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување на Инстаграм (30 објави месечно)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • Бизнис

  За бизниси.

  $19

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 3 страници
  • 3 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување (60 објави)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • Агенција

  За поголеми агенции.

  $29

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 9 страници
  • 9 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување (150 објави)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање

ЧПП за проширување на доменот на врската

 

Побарај го твојот .link домен и изгради комплетен вебсајт. Брзо и лесно.

Ти треба целосно веб решение за мал бизнис или едоставен вебсајт? Со Feedlink направи повеќе.