Прескокнете до главната содржина
Алатка за закажување на Инстаграм

Издавач на социјални медиуми за Инстаграм

Закажете и објавувајте објави на Инстаграм за неколку секунди. Плус автоматски додавајте врски на фотографиите на Instagram на вашата страница Link in Bio.

Повеќе од 10,000 корисници користат Feedlink.

Закажете ги објавите на Инстаграм за неколку секунди

Закажете објави на повеќе сметки на Инстаграм од едно место.

Зошто да кажете ДА на закажувањето на Инстаграм со Feedlink?

 • Автоматски означувајте ги врските на објавите на Инстаграм

  Објавете врска во насловот на објавата на Инстаграм, која ќе ги означи објавите на Инстаграм на вашата врска во био-страницата. автоматски.

 • Закажете објави на повеќе сметки на Инстаграм

  Само поврзете повеќе сметки на Инстаграм и ќе можете да ја изберете сметката каде да ги закажувате објавите.

 • Инстаграм распоред за буџет

  Добијте закажување објави за секој ден од месецот во рамките на основниот план. Сите планови имаат мека граница со фер употреба со планови кои се особено дарежливи за бизниси или агенции со повеќе сметки.

Бесплатен генератор на титли на Инстаграм

Генератор на титлови со вештачка интелигенција

Користете вештачка интелигенција за да добивате предлози и да генерирате наслови за вашите објави на Инстаграм за неколку секунди. Само напишете клучни зборови што го опишуваат вашиот psot и ќе добиете натпис со емотикони и хаштагови, подготвени за објавување.

Закажете приказна за Инстаграм на повеќе сметки на Инстаграм

Објавување на повеќе сметки на Инстаграм

Закажете и објавете ја истата објава, ролна или приказна на Инстаграм на повеќе сметки на Инстаграм. Совршен за бизниси со повеќе локации или за дистрибуција на содржина на сметки на повеќе влијателни лица за промотивни кампањи.

Се-во-едно платформата Feedlink има се што им е потребно на вашите мали бизниси

Еве што добивате со секој поединечен план на Feedlink:

 • користете случаи за врска во био на социјалните медиуми

  Линк во био веб-страницата

  Комплетна врска во био веб-страницата со пресврт во социјалниот ангажман.

 • Примери на билтени за сопственици на мали бизниси

  е-Билтен

  Автоматски креирајте билтен со вашите најнови објави на социјалните мрежи.

 • Социјален блог

  Претворете ги објавите на LinkedIn во блогови, користете асистент за пишување со вештачка интелигенција и споделувајте блогови на социјалните медиуми.

 • Алатка за закажување и објавување на Инстаграм

  Распоред на Инстаграм

  Закажете и објавувајте објави на Инстаграм или објави на блог на повеќе локации.

 • листа на најдобрите NFC дигитални визит-картички

  NFC бизнис картичка

  Поврзете ја вашата дигитална визит-картичка со вашата веб-страница на Feedlink.

 • Чекори за користење на вештачката интелигенција за пишување објави на блогови

  Асистент за пишување со вештачка интелигенција

  Користете го помошникот за вештачка интелигенција за лесно да ги пишувате вашите блогови и титлови на Инстаграм.

Успешна приказна

„Фидлинк е неверојатен. Одлична услуга за клиенти. Ми се допаѓа како тие допираат до вас ако имате какви било грижи или прашања. Го сакам искуството на интерфејсот на нивната веб-страница. Многу лесен за користење и претплатата е многу буџетска. Ја препорачувам оваа врска во био веб-страницата! “

Прочитајте ја успешната приказна ↗

 

Џејмс Преглед Feedlink сведоштво

Твојот нов целосен вебсајт. Регистрирај се денес.

.link домен за 1 година бесплатно. Обновувајте за 15$ секоја наредна година.

Ви треба поголем план? Разговарај со тимот за продажба.

 • Бесплатно

  Засекогаш бесплатен план.

  $0

  месечно

  Најави се бесплатно

  • 1 .линк домен
  • 1 страница
  • 0 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување на социјални мрежи (5 објави месечно)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Основна аналитика
  • е-Билтен,
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • ПРО

  За професионалци.

  $6

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 1 страница
  • 1 социјална мрежа
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување на Инстаграм (30 објави месечно)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • Бизнис

  За бизниси.

  $19

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 3 страници
  • 3 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување (60 објави)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • Агенција

  За поголеми агенции.

  $29

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 9 страници
  • 9 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување (150 објави)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање