Прескокнете до главната содржина
Заглавие Feedlink

Започнете го вашето онлајн патување со Feedlink

Сè што ви треба за да изградите комплетна веб-локација – прилагодена .врска, блогирање што е лесно за користење, распоред на објави на социјалните мрежи и автоматизирани билтени за социјалните медиуми, сето тоа приспособено за сопственици на мали бизниси.

Повеќе од 10,000 корисници користат Feedlink.

Направете бесплатен блог на Feedlink

Блог на Feedlink.

Најлесен начин да започнеш сопствен блог.

Блоговите на Feedlink се дизајнирани за сите кои сакаат да пишуваат подолги објави и да одржуваат свој блог на свој домен. Без разлика дали си бизнис или креатор на содржини, Feedlink е најлесниот начин да започнеш блог и да го споделиш со твојата публика преку објави на Инстаграм или преку автоматски билтен.

Поврзете ја вашата врска во био-страницата со бесплатен домен .link

.линк домен.

Социјална страница со свој .link домен.

Хостирањето на вашата страница на социјалните медиуми на домен од трета страна може да биде неверојатно ризично. Може да дојдете во ситуација кога третата страна ќе одлучи да ја отфрли вашата страница, нивниот домен да биде забранет или целосно да згасне. Сите овие проблеми може да ве остават без страница за врска во био и потенцијално да го оштетат вашиот бренд.

Линк во креатор на био-страница

Интеграции на TikTok и Instagram.

Поврзете се во Био страницата со објавите на TikTok и Instagram.

Feedlink има директна интеграција со TikTok и Instagram API и ќе ги синхронизира сите ваши најнови објави за да можете да ги означите со надворешни врски. Плус, системот може да препознае дали има врска во насловот на објавите и да ја означува автоматски, така што нема да треба да го правите тоа рачно. Кул нели?

е-Билтен

Испрати е-билтен со твоите објави од TikTok и Instagram.

Билтенот за социјални медиуми е нов начин за собирање и испраќање на е-пошта со твоите најнови објави од TikTok и Instagram - сè е автоматизирано - од создавање до испраќање.

Ова значи дека системот ќе ги користи твоите најнови објави од Instagram и TikTok и автоматски ќе ги испрати до твоите претплатници стекнати преку е-маил формата на вашата Feedlink страна.

Најдоброто нешто е што се ажурира и испраќа секоја недела повторно автоматски. Вреди да се проба!?

Дизајн

Започни со уникатен дизајн

Повеќе од 40 темплејти за брзо и лесно креирање на твојата нова вебстрана.

Анализа.

Добијте увид за прегледите на страниците, кликовите на линкови и објавувања.

Разбирањето колку добро функционираат врските во вашата био-страница е клучно за да го извлечете максимумот од вашето присуство на социјалните мрежи. Со врската во прегледите на био-страниците, можете да добиете детален увид за тоа кои линкови, видеа на TikTok или објави на Инстаграм добиваат најмногу кликови. Овие податоци може да се користат за информирање за идното создавање содржина и да ви помогнат да го извлечете максимумот од вашата врска во био-страницата.

Напредна аналитика за врска во био-страницата

Повеќе карактеристики

Повеќе од link-in-bio.
Комплетна онлајн алатка за мали бизниси.

 • Стилови

  Користи различни стилови за уникатен дизајн.

 • Икони на социјални мрежи

  Бло со икони за социјалните медиуми и линкови до сите твои социјални профили.

 • Видео блок

  Прикажи блок со Vimeo или YouTube видеа.

 • Блок за емаил

  Собирај емаил адреси од твоите претплатници.

 • Позадини

  Промени ја бојата или сликата на позадината на вебсајтот.

 • Custom CSS

  Користи Custom CSS за да го прилагодиш изгледот на целата страница.

 • Дизајн теми

  Користи претходно дефинирани теми со цел брз и лесен дизајн.

 • Блок EmbedForms

  Креирај сопствени формулари со EmbedForms бесплатно.

 • Линк групи

  Направи групи од линкови и категории за полесна навигација.

 • Организација на линкови

  Автоматски закажи приказ на линкови.

 • Стилови на линкови

  Промени ги стиловите на линкови, додади слика, опис или икона.

 • Бесплатен SSL сертификат

  Сите ваши .link страници ќе имаат стандарден SSL сертификат кој е бесплатен.

Нов веб решение за мали бизниси

Комплетен онлајн пакет за дигитално присуство – содржи лична .link микро веб-страница, интуитивна платформа за блогирање, планирање на објави на социјални мрежи и автоматизирани електронски билтени. Наменето за потребите на сопствениците на мали бизниси.

Дали сте заинтересирани за демо на платформата? Закажи демо овде ↘

Годишен ПРО план

За сопственици на мали бизниси. Limited offer.

$59

годишно. Пробај 7 дена бесплатно.

Купете сега ↗

 • 1 .линк домен
 • 1 страница
 • 1 социјална сметка
 • RSS
 • Инстаграм содржини
 • TikTok содржини
 • Неограничени линкови
 • Билтен
 • Блог
 • Распоред на Инстаграм (30 објави)
 • Прилагодувања
 • Дизајни
 • Основна аналитика

Твојот нов целосен вебсајт. Регистрирај се денес.

.link домен за 1 година бесплатно. Обновувајте за 15$ секоја наредна година.

Ви треба поголем план? Разговарај со тимот за продажба.

 • Бесплатно

  Засекогаш бесплатен план.

  $0

  месечно

  Најави се бесплатно

  • 1 .линк домен
  • 1 страница
  • 0 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување на социјални мрежи (5 објави месечно)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Основна аналитика
  • е-Билтен,
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • ПРО

  За професионалци.

  $6

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 1 страница
  • 1 социјална сметка
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување на Инстаграм (30 објави месечно)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • Бизнис

  За бизниси.

  $19

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 3 страници
  • 3 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување (60 објави)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • Агенција

  За поголеми агенции.

  $29

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 9 страници
  • 9 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување (150 објави)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање