Прескокнете до главната содржина
Заднина на земјата

За нашиот тим

Feedlink е изграден од тимот на EmbedSocial, како продолжение на можностите за прикажување на поголемата платформа за содржини генерирана од корисниците на социјалните медиуми.

Feedlink има мисија да го направи создавањето дигитално присуство брзо, достапно и транспарентно за сопствениците на мали бизниси како вас.

Работејќи со маркетинг агенциите и директно со бизнисите, бевме сведоци на безброј претприемачи кои се борат да го воспостават своето онлајн присуство поради сложеноста и скриените трошоци поврзани со развојот на веб и маркетингот.

Ова не инспирираше да создадеме решение кое целосно ќе го промени ова.

Feedlink е роден од желбата да ги зајакне сопствениците на мали бизниси со алатка која го поедноставува процесот на градење дигитално присуство.

Ние разбираме дека вашето време и буџет се скапоцени ресурси и не треба да правите компромиси за квалитетот.

Со Feedlink, нема да го направите тоа.

Нашата платформа е дизајнирана да биде погодна за корисниците, дури и за оние со ограничена техничка експертиза. Не треба да бидете технолошки фак за да креирате неверојатна веб-страница или ефикасно да управувате со вашето присуство на социјалните мрежи. Ние ви обезбедуваме интуитивни алатки кои ве водат на секој чекор од патот.

Но, она што навистина го издвојува Feedlink е нашата посветеност на транспарентноста. Ние веруваме дека сопствениците на мали бизниси заслужуваат да знаат што точно добиваат без никакви скриени трошоци или изненадувања. Со Feedlink, она што го гледате е она што го добивате. Ние нудиме прифатливи ценовни планови кои ги задоволуваат вашите специфични потреби, осигурувајќи дека имате целосна контрола врз вашиот буџет.

Нашиот производ е одраз на нашата посветеност да го поддржуваме вашиот бизнис раст. Ние не сме само уште една технолошка компанија; ние сме ваш партнер во градењето на успешно дигитално присуство.

Придружете ни се на ова патување и дозволете Feedlink да го поттикне вашиот мал бизнис да блесне онлајн.

Со љубов Никола Бојков, ко-основач на Feedlink.

Дали имаш прашања?

 

Наши корисници

  • 10.000+ корисници, сопственици на мали бизниси, агенции и креатори ширум светот.

  • Ја сакам услугата досега. Брзо е и изгледа добро.

    Дарвин Бонила, директор за маркетинг.