Прескокнете до главната содржина
испратете билтен со вашите најнови објави на Инстаграм и ТикТок

Креирајте и праќајте билтен за социјалните медиуми на автоматски пилот.

Лесно автоматизирајте го собирањето е-пошта од вашите следбеници и закажувајте билтени за испраќање во редовни интервали.

7 дена бесплатно

Повеќе од 10,000 корисници користат Feedlink.

Прикажувајте објави на Инстаграм и ТикТок што може да се кликаат на вашата Линк во био-страница

Автоматско собирање

Збирен билтен од вашите објави на TikTok и Instagram.

Создадете билтен што автоматски ги испраќа вашите најнови ажурирања од TikTok и Instagram. Откако ќе се активира, тој автоматски се ажурира и се испраќа до списокот на вашите претплатници. Ги вклучува истите врски што сте ги означиле на страницата

Ова значи дека никогаш повеќе нема рачно поставување или тестирање на билтени за е-пошта!

блок за претплата на е-пошта

Блок за претплата на е-пошта

Направете список со е-пошта со блок за претплата.

Со блокот за претплата на е-пошта на Feedlink, можете да започнете да собирате адреси за е-пошта за неколку секунди и веднаш да започнете да ја креирате вашата листа на е-пошта. Не ви се потребни никакви вештини за кодирање за да започнете, само додадете го блокот за претплата за е-пошта на вашата страница и подготвени сте да одите. Лесно е да го приспособите формуларот со прилагодено CSS, па дури и да ги извезувате вашите претплатници во формат CSV за употреба во алатки за маркетинг преку е-пошта од трети страни.

Видете демо за блокирање е-пошта ↗

Распоред на билтенот на социјалните медиуми

Закажување билтен.

Закажете автоматско испраќање на неделно ниво.

Користејќи ја функцијата за закажување, можете лесно да поставите автоматизирани билтени што ќе се испраќаат секоја недела. Едноставно изберете време кога сакате вашиот билтен да започне да се испраќа и притиснете „Постави во живо“. Нема да треба да се грижите ни за рачно ажурирање на содржината секоја недела; нашиот систем автоматски ќе ги собере сите ваши најнови објави од Instagram.

Дизајн

Започни со уникатен дизајн

Повеќе од 40 темплејти за брзо и лесно креирање на твојата нова вебстрана.

Повеќе карактеристики

Повеќе од link-in-bio.
Комплетна онлајн алатка за мали бизниси.

 • Стилови

  Користи различни стилови за уникатен дизајн.

 • Икони на социјални мрежи

  Бло со икони за социјалните медиуми и линкови до сите твои социјални профили.

 • Видео блок

  Прикажи блок со Vimeo или YouTube видеа.

 • Блок за емаил

  Собирај емаил адреси од твоите претплатници.

 • Позадини

  Промени ја бојата или сликата на позадината на вебсајтот.

 • Custom CSS

  Користи Custom CSS за да го прилагодиш изгледот на целата страница.

 • Дизајн теми

  Користи претходно дефинирани теми со цел брз и лесен дизајн.

 • Блок EmbedForms

  Креирај сопствени формулари со EmbedForms бесплатно.

 • Линк групи

  Направи групи од линкови и категории за полесна навигација.

 • Организација на линкови

  Автоматски закажи приказ на линкови.

 • Стилови на линкови

  Промени ги стиловите на линкови, додади слика, опис или икона.

 • Бесплатен SSL сертификат

  Сите ваши .link страници ќе имаат стандарден SSL сертификат кој е бесплатен.

Се-во-едно платформата Feedlink има се што им е потребно на вашите мали бизниси

Еве што добивате со секој поединечен план на Feedlink:

 • користете случаи за врска во био на социјалните медиуми

  Линк во био веб-страницата

  Комплетна врска во био веб-страницата со пресврт во социјалниот ангажман.

 • Примери на билтени за сопственици на мали бизниси

  е-Билтен

  Автоматски креирајте билтен со вашите најнови објави на социјалните мрежи.

 • Социјален блог

  Претворете ги објавите на LinkedIn во блогови, користете асистент за пишување со вештачка интелигенција и споделувајте блогови на социјалните медиуми.

 • Алатка за закажување и објавување на Инстаграм

  Распоред на Инстаграм

  Закажете и објавувајте објави на Инстаграм или објави на блог на повеќе локации.

 • листа на најдобрите NFC дигитални визит-картички

  NFC бизнис картичка

  Поврзете ја вашата дигитална визит-картичка со вашата веб-страница на Feedlink.

 • Чекори за користење на вештачката интелигенција за пишување објави на блогови

  Асистент за пишување со вештачка интелигенција

  Користете го помошникот за вештачка интелигенција за лесно да ги пишувате вашите блогови и титлови на Инстаграм.

Успешна приказна

„Фидлинк е неверојатен. Одлична услуга за клиенти. Ми се допаѓа како тие допираат до вас ако имате какви било грижи или прашања. Го сакам искуството на интерфејсот на нивната веб-страница. Многу лесен за користење и претплатата е многу буџетска. Ја препорачувам оваа врска во био веб-страницата! “

Прочитајте ја успешната приказна ↗

 

Џејмс Преглед Feedlink сведоштво

Твојот нов целосен вебсајт. Регистрирај се денес.

.link домен за 1 година бесплатно. Обновувајте за 15$ секоја наредна година.

Ви треба поголем план? Разговарај со тимот за продажба.

 • Бесплатно

  Засекогаш бесплатен план.

  $0

  месечно

  Најави се бесплатно

  • 1 .линк домен
  • 1 страница
  • 0 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување на социјални мрежи (5 објави месечно)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Основна аналитика
  • е-Билтен,
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • ПРО

  За професионалци.

  $6

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 1 страница
  • 1 социјална мрежа
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување на Инстаграм (30 објави месечно)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • Бизнис

  За бизниси.

  $19

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 3 страници
  • 3 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување (60 објави)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање
 • Агенција

  За поголеми агенции.

  $29

  месечно

  7 дена бесплатно

  • 1 .link домен *
  • 9 страници
  • 9 социјални сметки
  • Инстаграм содржини
  • TikTok содржини
  • Довод на LinkedIn
  • RSS
  • Неограничени линкови
  • Блог
  • Објавување (150 објави)
  • Прилагодувања
  • Дизајни
  • Напредна аналитика
  • е-Билтен
  • Пренасочување на линк
  • Параметри на UTM
  • Исклучи брендирање